Join our annual green meet event on Sunday 5 May! Learn more and pre-book your free ticket today.

Opdage Fulham Palace

Fulham Palace er et af de vigtigste steder at besøge i Fulham. Det er det perfekte sted hvor turister kan finde ud af mere om områdets historie, kan at nyde Tudor, Georgisk og Victoriansk arkitektur, eller have en picnic.

Fulham Palace er et historisk hus og have, beliggende i en vestlig part af London ved siden af Themsen. Stedet har været befolket gennem den neolitiske periode, derefter af romere og saksere, og senere var paladset embedsbolig for biskopperne i London for over 1.300 år.

London’s biskop var en af de vigtigste roller i den engelske kirke. Biskoppen var også ‘kongens biskop’, og havde derfor stor magt og indflydelse over datidens monarker.

Besøg og oplev paladset gennem de historiske værelser og det nye museum. Tag en slentretur gennem den 13-hektar store botaniske have med den store græsplæne, et naturligt legeområde, samt en historisk indhegnet have. Haven har også en vingård, frugtplantage, en Tudor ’knot garden’, samt en have bod der sælger friske råvarer, blomster og planter, alle dyrket i haven.

Der er et travlt program med begivenheder i løbet af året. Se på ‘hvad sker der’ (‘what’s on’) for oplysninger om kommende begivenheder.

looking into a courtyard from underneath an arch on a sunny day with a fountain in the center

Besøg på paladset

Adgang til Fulham Palace er gratis, og paladset er åbent hver dag.

Åbningstider

Museum og historiske værelser: 10.30 – 17.00 (16.00 om vinteren)

Café: 9.30 – 17.00 (16.00 om vinteren)

Shop: 10.30 – 17.00 (16.00 om vinteren)

Botanisk have: daggry – skumring

Indhegnet have: 10.15 – 16.16 (15.45 om vinteren)

 

Vi lukker nogle gange et område til private begivenheder – tjek siden med vores åbningstider, før du besøger, eller ring til os på +44 (0) 207736 3233.